+31 299-436 402  
admin@vidacore.nl

Karekietpark 22
1444 HV, Purmerend

Sponsering

|
Geschreven door Victor

Onze vereniging kan de recreatieve en sportieve uitdagingen tegenwoordig niet aangaan zonder financiële steun van (regionale) ondernemers. Reclame en sponsoring is niet meer weg te denken binnen de sport. Mede door de inzet van sommige vrijwilligers en clubleden ondersteunen sommige sponsors SBP. Wij hopen dat een aantal nieuwe bedrijven uit de regio hun interesse tonen.

Onze club biedt u diverse mogelijkheden om uw bedrijf naar buiten toe uit te kunnen dragen.

Premiumsponsor / Hoofdsponsor:
Als premium- of hoofdsponsor heeft u naast een prominente aanwezigheid op de website, uw bedrijfsnaam met logo prominent aanwezig in het SBP gebouw.
 
Uiteraard is ieder sponsoroptie verschillend qua prijs en invulling met bovendien de mogelijkheid om zelf een sponsoroptie samen te stellen. De sponsorkosten zijn in ieder geval bijzonder schappelijk, zodat deze investering door u eenvoudig gedragen kan worden en voor onze vereniging is elke Euro er weer één.

Om uw bedrijfsnaam zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen bij de leden en andere bezoekers voorziet elk sponsoroptie automatisch in:

Vermelding op de website;
De website van SBP is dé informatiebron voor leden en belangstellenden binnen en buiten de regio. De website wordt tijdens het biljarts seizoen bijna dagelijks onderhouden en voorzien van de laatste informatie voor onze leden. Hierdoor geniet de website een goede reputatie binnen de stichting, maar ook bij andere verenigingen in de regio. Op de speciaal voor onze sponsoren gereserveerde banner-ruimte zal ook uw bedrijfslogo gepresenteerd worden inclusief doorverwijzing naar uw eigen website.

Vermelding in het “SBP” gebouw;
Voor de sponsoren is een gedeelte gereserveerd om uw bedrijfsnaam opnieuw goed onder de aandacht te brengen bij alle bezoekers van SBP.


Naast deze mogelijkheden stellen onze jaarlijkse bijeenkomsten u in de gelegenheid uw eigen netwerk op te bouwen met regionale zakenpartners.


Voor meer informatie over reclame en sponsor mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van de leden van de reclamesponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De biljartbal ligt bij u!
Ruud Geschiere
Voorzitter SBP