+31 299-436 402  
admin@vidacore.nl

Karekietpark 22
1444 HV, Purmerend

Club

|
Geschreven door Victor


Intro

Biljartvereniging SBP is een vereniging waarin jong, oud, man of vrouw op een sportieve maar vooral ontspannen manier de biljartsport kunnen beoefenen. Wij spelen onze clubavond en competitiewedstrijden in SBP, Karekiet 22 te Purmerend. Eenieder is van harte welkom om kennis te maken met onze Biljartvereniging. Kom vrijblijvend langs op donderdagavond.

Voornaamste doel

Ons voornaamste doel is het beoefenen van de biljartsport in georganiseerd clubverband in een ontspannen, niet al te formele, sfeer.
De club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) en speelt in het district Noord-Holland Midden.

Competities

Tijdens de clubcompetitie (september t/m augustus) wordt er voor diverse roosters gespeeld:

1. Libre rooster: de nummers 1 t/m 8 van het rooster spelen in mei de finale.
2. Clubkampioenschap: de leden worden op sterkte ingedeeld in 8 poules. De nummer 1 van elke poule speelt in mei/juni volgens Ave systeem de finale voor het clubkampioenschap.
3. In de periode juni t/m augustus wordt volgens het zomerrooster gespeeld. Elk lid speelt een libre partij en daarna een partij bandstoten of driebanden.

Lokaliteit

In het biljartcentrum beschikt Biljartvereniging SBP over 8 kleine matchtafels en 2 grote matchtafels.
De speelavond is op donderdagavond van 19.30 tot 00.00 uur. Er wordt dan de interne competitie afgewerkt, en eventueel te organiseren voorwedstrijden PK. Tevens spelen diverse bondsteams hun competitiewedstrijden (libre, Bandstoten en/of driebanden).

Activiteiten

Als lid van de vereniging kunt u:

1. Spelen voor de interne competitie op donderdagavond, of als er geen wedstrijden zijn lekker vrij spelen.
2. Als bondslid kunt u meedoen aan de voorwedstrijden PK van het district. Dit kan op een willekeurige locatie in het district Noord-Holland Midden zijn.
3. Binnen de vereniging worden er teams geformeerd die meedoen aan de teamcompetities libre en driebanden. Een team bestaat hierbij uit 3 tot 4 spelers met één of twee reserves. De thuiswedstrijden worden gespeeld op de donderdagavond. De       uitwedstrijden worden op willekeurige avonden op willekeurige locaties in het district gespeeld.
4. Deelname aan de SBP Cup.
5. Deelnemen aan het kersttoernooi inclusief eten (met partner).
6. Een beroep doen op de beschikbare tijd van de medebiljarters als het gaat om de tips en trucs van het biljartspel. Hou er wel rekening mee dat wij geen “ere-klassers” hebben in de vereniging!

Het bestuur